fbpx
  • Program Luni Vineri: 09:00 - 17:00

Oferta

Oferta Focus Care Norge

OFERTĂ ȘI BENEFICII

Contract pe perioadă nedeterminată

Clienții Focus Care sunt pe tot teritoriul Norvegiei, prin urmare posturile pe care le oferă compania la sediul clienților noștri sunt de Asistent Medical Generalist la domiciliu și în centrele de îngrijire vârstnici.

Salariul

229,5 brut coroane norvegiene, plus sporuri de noapte, de weekend și de sărbătoare. Salariul este aproximativ 16-17€ net / oră.

Concediul

35 zile de concediu plătite/an + dreptul la 10 zile de concediu fără plată, după 8 săptămâni lucrate (Acest beneficiu se acordă după 10 luni de la angajare).

Călătorii și Beneficii

Costurile biletelor de avion sunt acoperite de companie.

Cazarea

350€ / lună în primele 6 luni, iar ulterior va fi gratuită.

Cariera ta de Asistent Medical Generalist în Norvegia începe aici​

Învață, practică, profesează!
Acesta este îndemnul Focus Care pentru fiecare Asistent Medical Generalist care acceptă provocarea de formare profesională și care dorește să-și ducă cariera la alt nivel. Totul în vederea obținerii, unui job de A.M.G. în Norvegia.

Întrebări frecvente

Am pregătit pentru tine o serie de întrebări frecvente, astfel încât să fim transparenți în procesul nostru de colaborare.

Pentru cei care sunt absolvenți: Diploma de A.M.G., foaia matricolă, certificatul de membru OAMMR, contul bancar RON/EUR, pașaportul
Trimite-ne un CV pe adresa contact@focuscare.ro sau lasă-ne un mesaj pe Facebook – Focus Care România. De asemenea poți să te înscrii în program completând formularul din meniul Aplică.
Te poți înscrie în programul nostru indiferent de anul de studiu în care ești în acest moment la A.M.G. sau dacă ai absolvit deja o postliceală / facultate de A.M.G.
Diploma de bacalaureat nu este necesară ca să te înscrii în programul de formare Focus Care Academy și pentru a obține un job de AMG în Norvegia.
Experiența nu este un factor determinant pentru a te înscrie și pentru a obține autorizația în Norvegia. Instruirea necesară îți va fi asigurată înaintea plecării de personal calificat, format din asistenți medical cu experiență din Norvegia.
Costurile pentru întreg programul de formare (limba norvegiană + nursing) este gratuit. Cazarea este asigurată în centrele noastre de formare și este, de asemenea, gratuită.