fbpx
  • Program Luni Vineri: 09:00 - 17:00

De ce noi

Focus Care România

Povestea noastră începe în orașul Trondheim

Fondată în 2006, compania oferă personal municipalităților și centrelor de vârstnici din Norvegia. Focus Care Norge este unul dintre principalii furnizori de profesioniști din domeniul sănătății pentru asistența medicală norvegiană. Acum suntem în căutarea mai multor angajați calificați.

Focus Care România denumit și Focus Care Academy în Norvegia, oferă un program educațional ce include cursuri de limbă norvegiană și cursuri de tehnică medicală în stil scandinav pentru absolvenții de postliceală / facultate cu specializarea Asistent Medical Generalist.
Focus Care România este un partener Focus Care Norge, o companie de plasare de forță de muncă în domeniul medical din Norvegia.

Peste 130 de români

Au ales Focus Care România

POȚI FI URMĂTORUL

Asistent Medical Generalist în Norvegia

Ai o diplomă de Asistent Medical Generalist și îți dorești să începi o viață nouă într-una din cele mai dezvoltate țări din Europa, cu un salariu pe măsură și multe beneficii?

Înseamnă că ești în locul potrivit.

Despre Focus Care Norge

Unul dintre principalii furnizori de profesioniști din domeniul sănătății, pentru asistență medicală norvegiană.

În prezent, Focus Care are, aproximativ, 300 de angajați, din Polonia, România, Spania, Letonia, Ucraina și, bineînțeles, Norvegia.

Asistenții medicali generaliști din România, care își doresc o carieră într-un sistem medical performant, continuă să se alăture companiei, încă din 2014, după finalizarea studiilor.

În România, Focus Care are sediul în Satu Mare și oferă cursuri de limba norvegiană și tehnică medicală în stil scandinav online și offline.

Ce spun studenții despre
programul nostru