Întrebări frecvente

image
image
Cum pot sa intru in program?
Trimite-ne un CV pe adresa contact@focuscare.ro. Lasa-ne un mesaj pe Facebook – Focus Care Romania & Focus Care Akademi. Aplica direct de pe pagina noastra de Cariere
Pot sa ma inscriu daca sunt in anul I sau II la o scoala postliceala / facultate, specializarea AMG?
In grupele care se formeaza pentru anul in curs, pot intra doar asistentii medicali absolventi sau in ultimul an de studiu. Daca esti in an mai mic, urmareste-ne pe Facebook, ca sa vezi cand se vor deschide recrutarile pentru grupele in care te incadrezi.
Pot sa ma inscriu, daca nu am diploma de bacalaureat?
Diploma de bacalaureat nu este necesara ca sa te inscrii in programul de formare Focus Care Academy si pentru a obtine un job de AMG in Norvegia.
Este necesara experienta ca AMG pentru a intra in program si a obtine un loc de munca in Norvegia?
Experienta nu este un factor determinant pentru a te inscrie si a obtine autorizatia de munca in Norvegia. Tot ce trebuie sa cunosti, vei invata si practica alaturi de asistenti medicali seniori, atat din Romania, cat si din Norvegia, chiar inainte de a ajunge acolo.
Ce documente am nevoie ca sa intru in program?
Diploma AMG, foaie matricola, certificatul de membru OAMMR, cont bancar RON/EUR, pasaport
Cat costa sa ma inscriu in program?
Costurile pentru intreg programul de formare (limba norvegiana + nursing) este gratuit. Cazarea este asigurata in centrele noastre de formare si este, deasemenea, gratuita.
image
image
Ce se intampla daca nu pot sa invat limba norvegiana?
Se spune ca norvegiana este a doua cea mai usoara limba din lume, prim urmare majoritatea cursantilor Focus Care Academy reusesc in 6 luni de zile sa ajunga la un nivel de B1-B2, ghidati si primind feedback constant de la profesor. Daca un cursant nu are potential si nici nu isi da interesul asa cum ne asteptam, atunci va iesi din program, fara niciun cost.
Cum pot sa ma retrag din program?
In primele 2 luni de cand ai intrat in program, poti sa te retragi fata costuri aditionale, daca constati ca nu ti se potriveste si nu e pentru tine. Daca decizi sa te retragi, dupa ce au trecut primele 2 luni, trebuie sa ramburesezi companiei suma de 1500 EUR.
Ce posturi pentru AMG ofera Focus Care in Norvegia si unde voi lucra?
Clientii Focus Care sunt pe tot teritoriul Norvegiei, prin urmare posturile pe care le ofera compania la sediul clientilor nostri sunt de: ASISTENT MEDICAL GENERALIST LA DOMICILIU & ASISTENT MEDICAL GENERALIST IN CENTRELE DE INGRIJIRE VARSTNICI.
Este garantata angajarea dupa programul de 6 luni de formare?
Cursantii care ajung la finalul programului de pregatire primesc automat un loc de munca in Norvegia, contractul pe care il semneaza fiind, din start, pe perioada nedeterminata.
Care este perioada minima pe care trebuie sa o respect si sa raman in Norvegia?
Perioada minima contractuala pe care un angajat Focus Care trebuie sa o respecte este de 27 de luni. Daca isi da demisia mai devreme, va trebui sa plateasca inapoi companiei o suma proratizata, in raport cu numarul de luni care au ramas pana la implinirea perioadei minime contractuale.
image